Gratis 6 maanden Office 365 door het coronavirus!

 Microsoft lanceert een gratis Office 365 E1-proefperiode van 6 maanden, inclusief Microsoft Teams. Microsoft stelt deze speciale E1-proeflicentie beschikbaar als reactie op de toegenomen behoefte van werknemers om thuis te werken door de uitbraak van COVID-19 (coronavirus). Als erkende Microsoft partner geven wij u graag extra uitleg ivm deze actie.

Contacteer ons

Teamwerk bevorderen

Met Microsoft Teams kan u op één plek chatten, vergaderen of bestanden delen. Iedereen, zowel binnen als buiten uw bedrijf, kan vanop elk apparaat deelnemen aan een online vergadering of werken aan documenten en presentaties. Want teamwerk maakt sterk!

Krijg meer gedaan en werk beter samen.

Dankzij Office 365 krijgt u flexibele tools die de samenwerking met uw team bevorderen. Met de nieuwste AI-tools en online bestandopslag kan u eenvoudig en efficiënt uw werk delen.

Office 365 op kantoor en thuis

De licentie in uw abonnement zorgt ervoor dat uw alle Office 365 toepassingen kan installeren op maximaal 5 apparaten. Zo kiezen uw werknemers zélf waar ze de toepassingen gebruiken. Op Mac, PC of mobiele apparaten, zowel thuis als op kantoor.  

Word productiever dan ooit

Met OneDrive voor Bedrijven kan u bestanden opslaan in een beveiligde omgeving. Bovendien kan u  ze snel delen met anderen, op het werk, thuis of onderweg. De hoogwaardige geïntegreerde e-mail van Outlook geeft u overal toegang tot e-mail, contactpersonen of gedeelde agenda’s, zowel op Mac, PC als mobiel.

Ondersteund door Microsoft

Als Microsoft Gold Partner bieden wij krachtige cloudoplossingen zoals Azure, Microsoft 365 en Office 365. Wij bieden een gegarandeerde uptime en de ondersteuning van een jong en dynamisch team van specialisten.

Bent u klaar voor de cloud?