Bereik meer samen met verbeterde samenwerking

Werk beter samen met oplossingen van Microsoft, waardoor uw teams en bronnen op één locatie worden samengebracht

Download egids

Hulpmiddelen voor modern teamwerk

Om productief te kunnen zijn, hebben uw teams de juiste hulpmiddelen nodig. Het hedendaagse personeelsbestand wordt gemotiveerd door de mogelijkheid om te werken wanneer hun dat uitkomt, op de apparaten van hun voorkeur. In een steeds mobielere wereld is veilig samenwerken met andere teamleden van cruciaal belang, zelfs als zij zich niet fysiek op dezelfde locatie bevinden.

Microsoft 365 Business Premium is ontworpen voor kleine bedrijven. Van het voeren van videogesprekken tot het samen bewerken van documenten, uw personeel kan altijd en op alle apparaten werken en bestanden delen op één locatie. Geef uw teams de middelen om meer gedaan te krijgen waar zij ook zijn, terwijl u tegelijkertijd uw bedrijf beschermt en bepaalt wie toegang tot uw gegevens heeft. Geef uw mensen de vrijheid om meer te bereiken, bevorder de productiviteit en breng teams en bronnen samen, allemaal op één locatie.

Werk beter samen, met:

Productiviteitshulpmiddelen voor realtime samenwerking op verschillende apparaten

De mogelijkheid om snel en gemakkelijk nieuwe gebruikers toe te voegen

Apps voor videogesprekken, chat en bestandsdeling, allemaal op één locatie

Controle over wie toegang heeft tot uw bedrijfsinformatie

Als u wilt weten hoe u de productiviteit kunt bevorderen met moderne hulpmiddelen voor teamwerk,

download u hieronder de eGids

Volledige dienstverlening aan een vaste prijs

Voor bedrijven met meer dan 5 werknemers bieden wij een duidelijke en overzichtelijk abonnementsservice. Zo krijgt u een IT-oplossing aan een vaste maandprijs per persoon. Deze prijs omvat Office 365, Windows Virtual Desktop, opslagruimte op een cloudserver, back-up van uw gegevens, beveiliging en volledige IT-ondersteuning. Bovendien leiden wij uw personeel op, zodat u meteen aan de slag kan.

 

Wat onze klanten zeggen

Als innovatief bedrijf moet FLYINGGROUP voldoen aan hoge klantenvereisten. Om die te bereiken, is de integratie van nieuwe, hoogwaardige technologieën onmisbaar. Hiervoor rekenen wij sinds jaar en dag op de uitstekende service van ITCE.

Johan Van Lokeren

CEO, FLYINGGROUP

ITCE levert IT op maat voor TEJO Vlaanderen, met bijzondere aandacht voor GDPR.

Lieve Van Boxem

Communications Manager, TEJO Vlaanderen

Dit is een branche die echt aan verandering onderhevig is, en succes vereist natuurlijk innovatie. We moeten elastisch groeien, en een IT-partner als ITCE is hierbij onontbeerlijk.

Stijn Cools

CEO, Sany Group

Bent u klaar voor de cloud?

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This