Breakfast Brains & Business

Cloud Ontbijtsessie – 21 april 2022, 09:00u – 10:00u – Luchthaven Antwerpen

Dit event is afgelopen

Registreer en bekijk de opname.

Wat is Cloud eigenlijk?

In deze ontbijtsessie zullen ITCE zaakvoerder Thierry Leyssen & Patrick Viaene van Microsoft op een zeer toegankelijke manier de voordelen van je IT in de Cloud uit de doeken doen.

Ze bespreken de meest voorkomende bezorgdheden over veiligheidprivacy en controle. Je leert hoe je de productiviteit in deze nieuwe hybride wereld kan verhogen en waarom het verstandig is om nu naar de Cloud te migreren.

In slechts één uur van je voormiddag kan je de voordelen van Cloud nog dezelfde avond uitleggen aan de eettafel.

Boek je gratis ontbijtsessie op een toplocatie in de Luchthaven van Antwerpen. Na de sessie kan je deelnemen voor een exclusief bezoek aan het mooie Stampe & Vertongen Museum.

  • Ontbijtsessie met een lekker hapje en drankje
  • Op 1 van de mooiste locaties van Vlaanderen, met zicht op het vliegplein
  • Korte sessie met maximum return
  • Patrick Viaene is één van de meest gedreven sprekers van Microsoft
  • Mogelijkheid tot extra vragen en netwerken achteraf
  • Voor de geïnsteresseerden is er achteraf een begeleide rondleiding in het historische Stampe & Vertongen Museum voorzien.

Thierry Leyssen

Thierry Leyssen is oprichter en zaakvoerder van ITCE, een IT-bedrijf dat al meer dan 20 jaar diensten levert aan KMO’s. Dit maakt van hem een ware pionier op het gebied van “cloud computing”.

Thierry begrijpt als geen ander de hedendaagse IT-uitdagingen waar bedrijven mee te kampen krijgen en zal tijdens deze sessie maar al te graag zijn ervaringen met u delen.

 

Patrick Viaene

Patrick Viaene is Modern Workplace & Security Lead bij Microsoft. Bovendien is hij een zeer begenadigd spreker die de meest technische materie met de nodige humor zeer toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Zopas verscheen er een artikel in De Tijd van Patrick Viaene. Hij vertelt hier over technologie in de nieuwe hybride wereld waarin we leven.

Lees het artikel hier.

Internationale Luchthaven Antwerpen

Het evenement vindt plaats op de eerste verdieping van het vernieuwde restaurant BELAIR op de Internationale Luchthaven Antwerpen.

Adres: Luchthavenlei 1 – 2100 Antwerpen

Parking: U kunt parkeren op de parking P2 Premium Car Park rechtover het het luchthavengebouw (aan de rotonde naar rechts). Kijk ook uit naar de bewegwijzering van ITCE.

Wij bezorgen u een parking voucher zodat u niets hoeft te betalen bij het verlaten van de parking.

De toegang tot het restaurant BELAIR bevindt zich aan de zijkant van het luchthavengebouw ter hoogte van de parking P1 Car Park.

 

Breakfast, Brains & Business

De ontbijtsessie vindt plaats op de eerste verdieping van restaurant BELAIR op de luchthaven van Antwerpen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This