IT-budgetten zijn vaak onvoorspelbaar. De Total Cost of Ownership van uw IT-omgeving is afhankelijk van heel wat factoren, van onderhoud en support, tot elektriciteitsverbruik, efficiëntie en het kostenmodel

Top 5 uitdagingen

Legacy
Oude technologie “meeslepen” kost vaak handen vol geld. Zeker wanneer er integraties moeten gebeuren of wanneer het een rem zet op innovatie..

CAPEX / OPEX
Flexibele kostenmodellen zorgen voor kostenefficiëntie. Door over te stappen naar pay-per-use vermijdt u kosten voor onbenutte oplossingen of capaciteit.

Licentiekosten
Welke licenties heeft elke gebruiker nodig? En vooral: welke niet? Een gestroomlijnd licentiebeheer kan veel besparen.

Productiviteit
De verdoken kostenpost is vaak inefficiëntie. Met de juiste oplossingen zijn uw medewerkers productiever en krijgt u meer gedaan met minder.

Lifecyclemanagement
De cyclus van grote investeringen, afschrijvingen en vernieuwingen legt druk op uw IT budgetten.

IT wordt steeds belangrijker. Het is het kloppende hart van uw organisatie, en daarom lijkt het ook alleen maar logisch dat er steeds meer budgetten naartoe gaan. Maar worden die budgetten wel optimaal besteed?
Neemt u de juiste beslissingen? En zijn de beslissingen die gisteren goed waren vandaag nog steeds even goed?

Lees er alles over in onze gids. Gratis en vrijblijvend.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Abonneer

Voer uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Dank u voor uw inschrijving!