DATTO CONTINUITY

VOOR MICROSOFT AZURE

Bescherm de Azure-gegevens van uw organisatie

Zorg ervoor dat uw bedrijfsdata in Azure beschermd zijn en gemakkelijk hersteld kunnen worden. Datto Continuity voor Microsoft Azure is speciaal ontwikkeld om aan die behoeften te voldoen. Het is een complete oplossing voor business continuity and disaster recovery (BCDR), met voorspelbare kosten.

Veilige en betrouwbare oplossing voor Microsoft Azure BCDR 

Uw bedrijfsdata in Azure wordt niet automatisch geback-upt. Zorg ervoor dat u beschermd bent tegen risico’s en downtime-scenario’s in één cloud, zoals ransomware en uitval, met Datto Continuity voor Microsoft Azure. Zorg voor echte bedrijfscontinuïteit met multi-cloud-bescherming, om het uur replicatie naar de beveiligde Datto Cloud en zonder dat er kosten zijn verbonden aan uitgaande data.

Betrouwbare gegevensbescherming

Volgens het model van gedeelde verantwoordelijkheid van Microsoft zijn de klanten verantwoordelijk voor het veilig, beschermd en herstelbaar houden van hun gegevens. Het beveiligen van de gegevens van uw klanten is eenvoudig met Datto Continuity voor Microsoft Azure.

 

Maak veilige back-ups en herstel werklasten in Azure

Verhoog de veerkracht en bescherm tegelijkertijd tegen ransomware en andere cyberbeveiligingsbedreigingen: de onveranderlijke Datto Cloud stelt de norm voor veilige infrastructuur in de cloud. Profiteer van functies als Cloud Deletion Defense™ en geografisch gedistribueerde locaties die de soevereiniteit van de gegevens garanderen.

DATTO CONTINUITY VOOR AZURE

Betrouwbare back-ups en herstel
van Azure-bedrijfsdata

Zorg ervoor dat uw bedrijfsdata in Azure beschermd is en gemakkelijk hersteld kan worden als het noodlot toeslaat.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This