DATTO SAAS DEFENSE

VOOR MICROSOFT 365

Meerlaagse bescherming met SaaS Protection en SaaS Defense is SaaS Protection +

Als toonaangevende cloud-to-cloud back-upoplossing biedt SaaS Protection voor Microsoft 365 een alles-in-één back-up-, zoek-, herstel- en exportoplossing voor E-mail, OneDrive, SharePoint en Teams.
Lees meer over SaaS Protection-functies.

Met Datto SaaS Protection + voeg je hier zelfs een geïntegreerde geavanceerde beveiliging tegen bedreigingen toe. SaaS Protection+ is immers Datto SaaS Protection plus Datto SaaS Defense. Dit scant Microsoft 365 op kwaadaardige cyberdreigingen en biedt bescherming met 3x per dag back-ups en flexibel, snel herstel.

Datto SaaS Protection + biedt nog meer bescherming. Deze oplossing combineert de tools voor SaaS Protection en SaaS Defense, scant Microsoft 365 op kwaadaardige cyberbedreigingen en helpt bij het garanderen van volledige bescherming met 3x per dag back-ups en flexibel, snel herstel.

SaaS Defense: spamfiltering en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen

Datto SaaS Defense is een uitgebreide, robuuste beveiligingsoplossing voor bedreigingen voor Microsoft 365-applicaties. Het detecteert en helpt proactief bij het voorkomen van kwaadaardige malware-aanvallen gericht op Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams.

Ontdek de beste functies van Datto SaaS Defense

Bescherm uw bedrijfsdata met een dataonafhankelijke Microsoft 365-oplossing voor beveiliging tegen ransomware, malware en phishing-pogingen.

Detectie van de eerste poging

Datto SaaS Defense is een geavanceerde oplossing voor bedreigingsbeveiliging die zero-day bedreigingen detecteert bij de eerste poging, in plaats van dagen later.

Gaat verder dan e-mailbeveiliging

Bescherm proactief uw Microsoft 365-data in OneDrive, SharePoint en Teams.

Verdediging tegen het onbekende

Traditionele oplossingen voor e-mailbeveiliging zijn afhankelijk van data van eerder gedetecteerde cyberbedreigingen en succesvolle penetratietactieken. Dit creëert beveiligingslacunes voor nieuwe, onbekende bedreigingen die kunnen worden geëxploiteerd. Datto SaaS Defense is anders.

Identificatie van onbekende bedreigingen

De data-onafhankelijke technologie van SaaS Defense detecteert onbekende bedreigingen die door andere oplossingen over het hoofd worden gezien, door analyse van de samenstelling van een veilige e-mail, chat of document, in plaats van te scannen op bekende veiligheidsbedreigingen.

Minimale tijd tot detectie

Datto SaaS Defense is niet afhankelijk van software van derden en is vanaf de basis opgebouwd om zero-day-bedreigingen te voorkomen zodra ze worden aangetroffen. Dit minimaliseert de tijd die nodig is om een ​​inbreuk te detecteren.

Bescherming van data tegen cyberaanvallen

Inefficiënte, eigen herstelfuncties voor SaaS-applicaties leiden ertoe dat uw organisatie kwetsbaar is voor gegevensverlies. SaaS Defense zorgt voor een betere bescherming tegen kwaadaardige cyberdreigingen.

Microsoft 365 verdediging

SaaS Defense biedt robuuste bescherming tegen bedreigingen voor Microsoft 365-applicaties, waaronder Exchange, OneDrive, SharePoint en Teams. Zo kunnen we malware en phishing-pogingen voorkomen voordat ze uw organisatie bereiken.

DATTO SAAS DEFENSE

Spamfiltering en geavanceerde bescherming tegen bedreigingen

Bescherm uw organistatie met een dataonafhankelijke Microsoft 365-oplossing voor beveiliging tegen ransomware, malware en phishing-pogingen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This