IT-omgevingen worden steeds complexer, zeker wanneer het gaat over mobiel werken. Die complexiteit heeft een directe impact op de veiligheid. Steeds meer organisaties gaan op zoek naar een meer structurele aanpak van thuiswerken, en dan is het uiterst belangrijk om hun omgeving eenvoudiger en veiliger te maken.

Top 5 bedreigingen

Ransomware
Deze malware gijzelt uw belangrijkste data, waardoor uw activiteiten stilvallen tot er losgeld betaald wordt.

Phishing
Met deze tactiek worden gevoelige data zoals bank- of inloggegevens verkregen door een contact dat er betrouwbaar uitziet.

Datalekken
Door data op veel verschillende toestellen te raadplegen, neemt het risico toe dat data lekt of gestolen wordt.

Hacking
Wanneer iemand buiten uw organisatie illegaal toegang verkrijgt tot uw omgeving en uw data, spreken we over hacking.

Insider
Een securitybeleid is maar zo betrouwbaar als de gebruiker. Soms worden data met opzet of per ongeluk gelekt door een collega.

Dé grote uitdaging zit in snelheid. Hoe snel wordt een bedreiging gedetecteerd? Hoe snel kunt u ingrijpen wanneer het misloopt? En hoe lang duurt het om weer up-and-running te zijn?

Hoe zorgt u dan voor die nodige snelheid? Veel organisaties maken nu de stap van een reactief beleid, waarbij er zo snel mogelijk wordt ingegrepen als een bedreiging zich voordoet, naar een proactief beleid, waarbij inbreuken gewoon voorkomen
worden.

Wil je weten hoe uw bedrijf snel van reactieve naar proactieve security kan overschakelen?

Download dan onze gids, gratis en vrijblijvend!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Abonneer

Voer uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Dank u voor uw inschrijving!