Ongelimiteerd samenwerken in teamverband op een moderne werkplek

De nieuwe Surface Hub 2S is een videoconferentiesysteem, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaborative computing-apparaat met de kracht van Windows 10. Met zijn elegante ontwerp is de Surface Hub 2S in elke werkomgeving te gebruiken en maakt zo teamwork overal mogelijk.

Teamwerk in elke ruimte die je wil

De Surface Hub 2S is dun en compact en past in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes. Met de mobiele standaard en batterij is hij extra veelzijdig.

Breng teams samen

Iedereen kan actief deelnemen en dankzij de 4K Surface Hub 2-camera kan je iedereen zien en horen. De Surface Hub 2S heeft een afstandsmicrofoon, kristalheldere luidsprekers en een briljant 4K+ resolutiescherm.

Maak van vergaderingen een echte teamflow

Samen brainstormen, projecteren, presenteren en inhoud delen met meerdere apparaten.

Ontworpen voor teams en  aangedreven door Windows 10

Ongelooflijke grafische prestaties in een fenomenale resolutie leveren levendige, scherpe en heldere beelden en video’s op het dunne 50”-scherm. De all-in-one Surface Hub 2S is een volledig geïntegreerd krachtig Windows 10-apparaat, ontworpen voor teams.

61.6 lb

met
15mm-randen

 

i5

quad-core

8e generatie Intel® Core™-processor

4K+

resolutie PixelSense™-scherm

 

Werk met ITCE als je erkende
Surface Hub 2S reseller

Wij kunnen je helpen met voorafgaand onderzoek van de locatie, installatie, implementatie en continu beheer. Contacteer ons voor informatie over prijzen en kosten van de Surface Hub 2S.

Accessoires voor Surface Hub 2

Bij elke Surface Hub 2S worden een camera en pen meegeleverd.

Surface Hub 2-camera

De Surface Hub 2-camera is een 4K-camera die de ruimte en conferentiedeelnemers in een volledig gezichtsveld vastlegt. Hierdoor hebben deelnemers van vergaderingen op afstand het gevoel dat ze in de zaal zijn.

Surface Hub 2-pen

De Surface Hub 2-pen is zo responsief dat het voelt alsof er inkt uit de penpunt stroomt.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Abonneer

Voer uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Dank u voor uw inschrijving!