Professionele IT-dienstverlening en Technology Consulting

ITCE levert al meer dan 20 jaar IT-diensten voor KMO’s. Daarom begrijpen wij als geen ander de hedendaagse IT-uitdagingen waar bedrijven mee te kampen krijgen. Met de ITCE-abonnementsservice bent u zeker van een volledige end-to-end service, ondersteund door krachtige cloudtoepassingen van  Microsoft en aan een lagere totaalprijs.

Gratis analyse

Stuur uw server met vakantie!

IT in de cloud laat u toe om altijd en overal bereikbaar te zijn. U en uw werknemers gaan zonder kopzorgen aan de slag. Met een totaalpakket van IT-ondersteuning en tools kiest u voor volledige ontzorging, en dat al vanaf 100 euro per gebruiker per maand*.

Het resultaat? U betaalt nooit meer te veel voor beheer, uw organisatie is optimaal beschermd tegen cyberaanvallen en u zwaait uw server met een gerust hart uit.

Gratis analyse

Analyseer uw IT-status

Elke onderneming is anders en heeft zijn eigen noden. Wij analyseren graag uw huidige IT-situatie en stellen u de beste oplossing voor, zo kan u flexibeler en efficiënter samenwerken met uw team. Die analyse doen we bovendien volledig gratis.

Gratis analyse

Beveilig en bescherm je gegevens

ITCE vereenvoudigt uw IT-beheer en biedt steeds optimale gegevensbescherming. Dankzij ingebouwde hulpprogramma’s voor privacy en compliance kunnen we uw bedrijf beschermen tegen allerhande externe bedreigingen.

Gratis analyse

IT-MANAGEMENT AS A SERVICE

Combineer de professionele IT-diensten van ITCE met de juiste hulpprogramma’s van Microsoft en u krijgt een betrouwbare en kostefficiënte IT-oplossing voor uw bedrijf.  Ontdek een zorgeloze en efficiënte manier van werken met Microsoft 365 en Office 365, zowel op mobiel als op uw PC of Mac.

WERK EFFICIËNTER DANKZIJ MICROSOFT

Flexibele apps zoals Office 365, Microsoft Teams en OneDrive laten uw team efficiënter samenwerken. Communiceer en deel beter met uw collega’s, uw productiviteit zal vanzelf omhoog gaan. Dankzij ITCE kan u steeds in alle vrijheid genieten van de meest recente software, zowel op kantoor als bij u thuis.

Laat je bedrijf
groeien

ITCE ondersteunt uw personeel met de juiste tools en doet uw bedrijfsactiviteiten efficiënter verlopen. Bovendien brengen wij al uw IT-kosten in kaart, zo kan u zich volop concentreren op uw onderneming. Zonder verborgen verrassingen.

ONDERSTEUND DOOR MICROSOFT

Als Microsoft Gold Partner bieden wij krachtige cloudoplossingen zoals Azure, Microsoft 365 en Office 365. Wij bieden een gegarandeerde uptime en de ondersteuning van een jong en dynamisch team van specialisten.

Volledige IT-dienstverlening aan een vaste prijs

Voor bedrijven met meer dan 5 werknemers bieden wij een duidelijke en overzichtelijke abonnementsservice. Zo krijgt u een IT-oplossing aan een vaste maandprijs per persoon. Deze prijs omvat Microsoft 365Windows Virtual Desktopopslagruimte op een cloudserver, back-up van uw gegevens, beveiliging en volledige IT-ondersteuning. Bovendien leiden wij uw personeel op, zodat u meteen aan de slag kan.

Stuur uw server op vakantie

Met een relaxed gevoel uw server met vakantie sturen? Dankzij een vaste maandprijs per persoon bent u verzekerd van een complete, duidelijke en overzichtelijke service.

Meer info

Alles weten over Microsoft 365 voor uw thuiswerkers?

Ontdek hoe je met Microsoft 365 meteen een betaalbare totaaloplossing in huis haalt. Uw thuiswerkers krijgen alle tools in handen om beter te communiceren, strakker samen te werken en veiliger data en informatie te delen.

Download de gids

Alle voordelen van uw IT-infrastructuur in de cloud

ITCE op Kanaal Z – Canal Z ?  Je kan hier kijken hoe Thierry Leyssen alle voordelen van uw IT-infrastructuur in de cloud bespreekt.

Bekijk de film

Als innovatief bedrijf moet FLYINGGROUP voldoen aan hoge klantenvereisten. Om die te bereiken, is de integratie van nieuwe, hoogwaardige technologieën onmisbaar. Hiervoor rekenen wij sinds jaar en dag op de uitstekende service van ITCE.

Johan Van Lokeren

CEO, FLYINGGROUP

Dit is een branche die echt aan verandering onderhevig is, en succes vereist natuurlijk innovatie. We moeten elastisch groeien, en een IT-partner als ITCE is hierbij onontbeerlijk.

Stijn Cools

CEO, Sany Group

ITCE levert IT op maat voor TEJO Vlaanderen, met bijzondere aandacht voor GDPR.

Lieve Van Boxem

Communications Manager, TEJO Vlaanderen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Abonneer

Voer uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Dank u voor uw inschrijving!

Share This