Bij Squarebracket ontwikkelen we webapplicaties helemaal op maat.

Wij analyseren uw problematiek en ontwikkelen een op maat gemaakte cloudtoepassing toegankelijk vanuit de webbrowser.  Squarebracket staat garant voor betaalbare en transparante all-in oplossingen zonder verrassingen en met een duidelijke overeenkomst.

Wij geloven in perfect ontwikkelde webapps die zorgen voor een optimale beleving bij uw gebruikers. Het is onze taak om verschillende functionaliteiten op elkaar af te stemmen door middel van de beste technologie.

$

probleem & workflow

meer info

Dit is van cruciaal belang. Door het probleem duidelijk te definiëren bepalen we de strategie en complexiteit van de oplossing. Als we de oplossing kennen, brengen we de workflow in kaart van hoe deze zal werken. Wat moet er binnen de webapplicatie gebeuren om het probleem op te lossen?

Design prototype

meer info

De workflow zetten we om in een wireframe en/of prototype en wordt gepresenteerd aan de gebruiker. Afhankelijk van de feedback van de gebruiker wordt het ontwerp aangepast tot de potentiële gebruikers tevreden zijn.

Develop

meer info

We bepalen welke gegevens en gegevenstypen de database moet bevatten en we bouwen de database. De frontend* (voorkant of zichtbare gedeelte van de webapp) en backend (onzichtbare gedeelte van de toepassing) worden gebouwd. Dit laatste is nodig om de frontend te bedienen en omvat oa authenticatie van de gebruikers.

Test

meer info

Bij Squarebracket is het testen van een webapplicatie een continu proces en gebeurt meestal tijdens en na de bouwfase. Dit doen we deels automatisch en deels handmatig. Tijdens de testfase omvat functionaliteit, bruikbaarheid, compatibiliteit, beveiliging en prestaties.

Launch!

meer info

De finale webapplicatie wordt gelanceerd en draait op een server via een vooraf bepaald domein.

We bouwen webapplicaties.

Dit is onze hoofdactiviteit. Webapps zijn interactive computerprogramma’s die toegankelijk zijn via een webbrowser. Dit kunnen zeer éénvoudige toepassingen zijn zoals bvb boodschappenlijstjes tot krachtige, meer complexe, oplossingen zoals bvb offertesystemen voor een salesteam.

In het verlengde bieden wij ook de volgende diensten aan.

 

Strategy & Roadmap

Strategie en roadmap is een cruciale eerste stap voor alle websoftwareprojecten bij Squarebracket. Tijdens deze fase identificeren we een verscheidenheid aan verschillende elementen die van invloed zullen zijn op de uiteindelijke webapplicatie. We werken vanuit uw bestaande productspecificaties, of we stellen specificaties voor door een reeks essentiële componenten toe te passen. Zo bereiden we uw project voor op de volgende stappen.

Ontwerp & Functionaliteit

Een goed ontwerp is erg belangrijk, het bepaalt niet alleen hoe een webapplicatie er uitziet, maar ook hoe deze werkt. We stellen steeds een uitgebreid ontwerp voor dat er goed uitziet en intuïtief aanvoelt. Door onze ervaring in verschillende industrieën garanderen onze webapps een optimale beleving bij uw gebruikers.

Technische ontwikkeling en infrastructuur

Ons team van jongen developers zijn gefocust op de nieuwste trends en technologieën op de belangrijkste web- en mobiele platforms. We werken zonder probleem met de interne diensten bij onze klanten en met integraties van derden.

Wij bieden en beheren een geïntegreerde netwerkinfrastructuur ondersteund door Microsoft met krachtige cloudoplossingen zoals Azure. Wij bieden een gegarandeerde uptime en de ondersteuning van een jong en dynamisch team van specialisten.

Support & Monitoring

Wij blinken uit in professionele support en technische ondersteuning als u die nodig heeft. We bieden doorlopend platformbeheer voor onze toepassingen maar ook totaal netwerkbeheer en technische ondersteuning van hoge kwaliteit.

We maakten reeds toepassingen voor 

Luchtvaart

Gaming

ECommerce 

event

horeca

Heb je een project in gedachten?

Soms is de oplossing éénvoudiger dan u denkt. Zit u met een probleem of twijfelt u over de mogelijkheden. Aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor advies.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This