24/7 IT-ONDERSTEUNING (SUPPORT)

Voor bedrijven bieden wij een duidelijke en overzichtelijke abonnementsservice voor uw IT. Zo krijgt u een IT-oplossing aan een vaste maandprijs per persoon. Deze prijs omvat Microsoft 365, Azure Virtual Desktop, opslagruimte op een cloudserver, back-up van uw gegevens, beveiliging en volledige IT-ondersteuning. Bovendien leiden wij uw personeel op, zodat u meteen aan de slag kan.

ITCE levert al meer dan 20 jaar IT-diensten voor KMO’s.

Daarom begrijpen wij als geen ander de hedendaagse IT-uitdagingen waar bedrijven mee te kampen krijgen. Met de ITCE-abonnementsservice bent u zeker van een volledige end-to-end service, ondersteund door krachtige cloudtoepassingen van  Microsoft en aan een lagere totaalprijs.

MICROSOFT 365

Combineer de professionele IT-diensten van ITCE met de juiste hulpprogramma’s van Microsoft en u krijgt een betrouwbare en kostefficiënte IT-oplossing voor uw bedrijf. Ontdek een zorgeloze en efficiënte manier van werken met Microsoft 365 en Office 365, zowel op mobiel als op uw PC of Mac.

Gratis analyse

Wij brengen de huidige IT-situatie van uw bedrijf in kaart en bezorgen u het volledige verslag, objectief en met aanbevelingen. Een handig en overzichtelijk document, gratis en volledig vrijblijvend!

Camerabewaking

Eenvoudig schaalbare camerabewaking, haarscherp, steeds online en van op afstand bereikbaar. Mis niets meer met een professionele camera-installatie  die voldoet aan uw unieke beveiligingsbehoeften.

AANMELDEN VOOR E-MAILS VAN ITCE

Wees een van de eersten die weet heeft van nieuwe product releases, updates, exclusieve aanbiedingen, en meer.

Toegangscontrole

Krijg de volledige controle over wie en wanneer fysiek toegang krijgt tot uw organisatie met code’s, badges of met vingerafdruk, 100% IP gestuurd. Doe geen concessies aan veilige of gemakkelijke communicatie. Vraag beide.

Alles weten over Microsoft 365 voor uw thuiswerkers?

Ontdek hoe je met Microsoft 365 meteen een betaalbare totaaloplossing in huis haalt.

UNIFIED COMMUNICATIONS

Unified Communications — apparatuur, software en diensten — bieden en combineren meerdere zakelijke communicatiekanalen, zoals spraak, video, persoonlijke en teamberichten, voicemail en het delen van inhoud.

Sharp Print Services

ITCE heeft reeds verschillende projecten gerealiseerd met Sharp document systemen.

Azure Virtual Desktop

Azure Virtual Desktop (AVD) is een clouddienst voor het virtualiseren van bureaubladen en applicaties. Zo kunnen gebruikers op virtuele Windows 10-omgevingen werken. Met andere woorden, Windows 10 en alle applicaties draaien op een Microsoft server en de gebruiker gaat hier virtueel mee aan de slag.

Software-ontwikkeling

Bij ITCE ontwikkelen we webapplicaties helemaal op maat van uw organisatie, op basis van uw unieke wensen en verwachtingen.

Alle voordelen van uw IT-infrastructuur in de cloud

Kijk hoe Thierry Leyssen alle voordelen van uw IT-infrastructuur in de cloud bespreekt.

NETWERK-INFRASTRUCTUUR

De IT-infrastructuur in uw organistatie staat of valt natuurlijk met de kwaliteit en stabiliteit van het netwerk.

Stuur uw server op vakantie

Met een relaxed gevoel uw server met vakantie sturen? Dankzij een vaste maandprijs per persoon bent u verzekerd van een complete, duidelijke en overzichtelijke service.

Sharp Print Services

ITCE heeft reeds verschillende projecten gerealiseerd met Sharp document systemen.

Adres

Pluyseghemstraat 50
2550 Kontich
België

+32 3 808 32 22

info@itce.be

Volg ons

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This