Verhoog de productiviteit in de nieuwe, hybride wereld.

Download het gratis E-book

Samenwerkingen tussen collega’s en klanten zijn door een pandemie blijvend veranderd. Volgens de Future of Work Study 2021 van Accenture geeft 83% van meer dan 9000 werknemers over de hele wereld de voorkeur aan een hybride model en heeft 63% van de snelgroeiende bedrijven een personeelsmodel van ‘overal productief’ ingevoerd. Hybride werken blijft en dat brengt voor u als zaakvoerder nieuwe uitdagingen met zich mee.

Herkenbaar?

Uw collega’s werken thuis, maar hoe zorgt u ervoor dat u grip houdt op klant- en bedrijfsgegevens? Klanten en samenwerkingspartners, die u fysiek minder ziet, moeten toegang hebben tot informatie. Hebben zij dat of is daar nu iets anders voor nodig? De productiviteit verhogen betekent ook dat collega’s toegang moeten hebben tot alle essentiële bedrijfsprocessen. Is er wel overal voldoende toegang? De productiviteit kan enorm onder druk komen te staan als er op thuiswerkplekken, via een VPN-verbinding, bestanden vanaf de file server gedownload worden. Verbindingsproblemen en lang wachten is vaak het gevolg; de huidige IT-infrastructuur blijkt nooit te zijn ingericht op het hebben van zoveel thuiswerkers.

Het antwoord op de titel

In veel gevallen zullen KMO’s de manier van samenwerken opnieuw onder de loep moeten nemen, om medewerkers op afstand te ondersteunen en productief te houden. Dat betekent minder vaak denken in ‘kantoorwerkplekken’, maar nog vaker denken aan de behoeften van medewerkers. Hoe u de productiviteit verhoogd in deze nieuwe uitdagende hybride wereld, lees u terug in het E-book:‘Verhoog de productiviteit in de nieuwe, hybride wereld.’

Het E-Book is een onmisbare gids om uw medewerkers overal te ondersteunen. 

EMPTY

DOWNLOAD HET E-BOOK

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This