Select Page

Uw IT-budget lijkt oncontroleerbaar?

Ziet u maandelijks IT-facturen voorbijkomen maar weet u amper waar u voor betaald?

U bent niet alleen. IT-budgetten hebben namelijk de reputatie zeer onvoorspelbaar te zijn omdat veel bedrijven blijven betalen voor “oude” technologie en infrastructuur die krampachtig in leven wordt gehouden. Op die manier is uw IT-kost inderdaad moeilijk te voorspellen.

ITCE biedt vereenvoudigd IT-beheer aan een lagere total cost of ownership (TCO). Uw IT-budget, 100% voorspelbaar en zonder onaangename verrassingen. Met de ITCE-abonnementsservice kiest u voor de krachtige cloudtoepassingen van Microsoft. Die zorgen voor een productiviteitsverhoging, beter klantenbeheer, automatisering, vereenvoudiging, bedreigingsbeveiliging en gegevensbescherming.

Interesse in een IT-budget audit? Bezorg ons uw gegevens en wij zullen u contacteren voor een afspraak. Vervolgens brengen wij uw huidige IT-kosten gedetailleerd in kaart en bezorgen u een volledig verslag. Onze aanbevelingen krijgt u er gratis en voor niets bij. Een handig en overzichtelijk document, gratis, volledig vrijblijvend en zwart op wit.

Contacteer me voor een gratis IT budget audit.

Volledig gratis

100% vrijblijvend

U krijgt een volledig verslag van de audit

Inclusief aanbevelingen

No hard-selling

Leest u liever eerst onze gids?

Volledige dienstverlening aan een vaste prijs

Voor bedrijven met meer dan 5 werknemers bieden wij een duidelijke en overzichtelijk abonnementsservice. Zo krijgt u een IT-oplossing aan een vaste maandprijs per persoon. Deze prijs omvat Office 365, Windows Virtual Desktop, opslagruimte op een cloudserver, back-up van uw gegevens, beveiliging en volledige IT-ondersteuning. Bovendien leiden wij uw personeel op, zodat u meteen aan de slag kan.

Overzicht op uw TCO

Wij vereenvoudigen uw IT-beheer en dat aan een lagere total cost of ownership (TCO). De ITCE-abonnementsformule maakt uw IT-uitgaven overzichtelijk. Zo weet u precies waar het geld naartoe gaat, zonder onaangename verrassingen.

Analyseer uw IT-status

Elke onderneming is anders en heeft zijn eigen noden. Wij analyseren graag uw huidige IT-situatie en stellen u de beste oplossing voor, zo kan u flexibeler en efficiënter samenwerken met uw team. Die analyse doen we bovendien volledig gratis.

Beveilig en bescherm je gegevens

ITCE vereenvoudigt uw IT-beheer en biedt steeds optimale gegevensbescherming. Dankzij ingebouwde hulpprogramma’s voor privacy en compliance kunnen we uw bedrijf beschermen tegen allerhande externe bedreigingen.

Ondersteund door Microsoft

Als Microsoft Gold Partner bieden wij krachtige cloudoplossingen zoals Azure, Microsoft 365 en Office 365. Wij bieden een gegarandeerde uptime en de ondersteuning van een jong en dynamisch team van specialisten.

Meer voordelen met de ITCE abonnementsservice

Eén prijs per gebruiker

In de ITCE-abonnementsservice betaalt u één maandelijks bedrag per gebruiker. U krijgt toegang tot onze uitgebreide ITCE-diensten, licenties, online e-mail- en bestandopslag, virtuele desktops, beveiliging en antivirus.

Wat is ITCE-service?

De ITCE-service omvat hardwaresupport, printerconfiguratie, netwerkondersteuning en hulp bij wifiproblemen. Zelfs telefonie, camerabeveiliging en toegangscontrole kan deel uitmaken van uw ITCE-abonnementsservice.

Wat met de hardware?

Onze diensten kunnen in de meeste gevallen gebruikt worden in combinatie met uw huidige hardware. Als hardwareleverancier staan wij u uiteraard wel bij van zodra u uw huidige hardware dient te vernieuwen. Indien u wil kunnen we nieuwe hardware zelfs integreren in de ITCE- abonnementsformule. 

Microsoft Office, overal

De licentie in uw abonnement zorgt ervoor dat uw alle Office 365 toepassingen kan installeren op maximaal 5 apparaten. Zo kiezen uw werknemers zélf waar ze de toepassingen gebruiken. Op Mac, PC of mobiele apparaten, zowel thuis als op kantoor.

Opleidingen op maat

Technologische veranderingen zijn niet eenvoudig, zo is ook de overstap naar nieuwe oplossingen niet altijd evident. Daarom voorziet ITCE opleidingen op maat van uw bedrijf. Gratis en voor niets.

Integreer apps en oplossingen

Met oplossingen van Microsoft, zoals Teams, Outlook, OneDrive en de Office-apps, verhoogt uw productiviteit en efficiëntie aanzienlijk. De programma’s integreren naadloos met elkaar, waardoor het niet alleen tools, maar echt begrippen worden binnen uw bedrijf.

Gebruik intelligente hulpmiddelen

Microsoft also offers a range of intelligent tools, such as “Editor”, “Designer” and “Smart Search”. With these helping you, you will always deliver the best work you can, whether you’re writing a document, making a presentation or assessing a budget.

Steeds up-to-date

Dankzij de nieuwste functies en beveiligingsupdates hoeft u niet meer wakker te liggen van belangrijke upgrades. Alle updates worden automatisch geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn. Zo bent u steeds beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen van buitenaf.

Krijg meer gedaan en werk beter samen

Gebruik de Office 365 toepassingen en AI-hulpmiddelen als flexibele tools en communiceer, deel en werk beter samen met uw team.

Wat onze klanten zeggen

Als innovatief bedrijf moet FLYINGGROUP voldoen aan hoge klantenvereisten. Om die te bereiken, is de integratie van nieuwe, hoogwaardige technologieën onmisbaar. Hiervoor rekenen wij sinds jaar en dag op de uitstekende service van ITCE.

Johan Van Lokeren

CEO, FLYINGGROUP

ITCE levert IT op maat voor TEJO Vlaanderen, met bijzondere aandacht voor GDPR.

Lieve Van Boxem

Communications Manager, TEJO Vlaanderen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This