Select Page

Cyberaanval legt Belgische weefgetouwenproducent Picanol plat!

U herinnert zich deze kop waarschijnlijk wel? Zou dit ook kunnen gebeuren in uw bedrijf? U denkt van niet, maar eigenlijk weet u het niet zeker? U bent niet alleen.

Picanol werd het slachtoffer van een grootschalige cyberaanval waardoor alle IT-systemen waren gehackt. De hackers maakten gebruik van ransomware. Dat is kwaadaardige software die de informaticasystemen versleutelt, waardoor het bedrijf er geen toegang meer toe krijgt. Vervolgens vragen cybercriminelen losgeld om de systemen vrij te geven.

Tegen beter weten in houden veel bedrijven “oude” en slecht-beveiligde IT-technologie krampachtig in leven.  Hierdoor mist u alle moderne toepassingen die uw bedrijf nodig heeft om zich te wapenen tegen externe bedreigingen zoals phishing, ransomware, cryptolockers en virussen.

Met de ITCE-abonnementsservice kiest u voor de krachtige cloud-toepassingen van Microsoft. Zorg in uw bedrijf voor een betere bedreigingsbeveiliging en gegevensbescherming en geef cybercriminelen geen kans!

Interesse in een beveiligingsaudit voor uw IT-systeem? Bezorg ons uw gegevens, dan contacteren wij u voor een gratis security audit. Wij brengen uw netwerk in kaart en bezorgen u het volledige verslag, objectief en voorzien van onze aanbevelingen. Een handig en overzichtelijk document, gratis en volledig vrijblijvend.

Contacteer me voor een gratis security audit van mijn IT.

Volledig gratis

100% vrijblijvend

U krijgt een volledig verslag van de audit

Inclusief aanbevelingen

No hard-selling

Leest u liever eerst onze gids?

Volledige dienstverlening aan een vaste prijs

Voor bedrijven met meer dan 5 werknemers bieden wij een duidelijke en overzichtelijk abonnementsservice. Zo krijgt u een IT-oplossing aan een vaste maandprijs per persoon. Deze prijs omvat Office 365, Windows Virtual Desktop, opslagruimte op een cloudserver, back-up van uw gegevens, beveiliging en volledige IT-ondersteuning. Bovendien leiden wij uw personeel op, zodat u meteen aan de slag kan.

Beveilig en bescherm je gegevens

ITCE vereenvoudigt uw IT-beheer en biedt steeds optimale gegevensbescherming. Dankzij ingebouwde hulpprogramma’s voor privacy en compliance kunnen we uw bedrijf beschermen tegen allerhande externe bedreigingen.

Volledig compliant

De ITCE-abonnementsservice bevat onder meer Office 365 van Microsoft. Applicaties zoals Excel, Word en Outlook sluiten naadloos aan op de moderne workflow. Met meer dan 1.000 beveiligings- en privacyinstellingen, die aan meer dan 25 compliancecertificeringen zijn toegewezen, voldoet het pakket aan belangrijke internationale, regionale en industriespecifieke standaarden en voorwaarden.

Steeds up-to-date

Dankzij de nieuwste functies en beveiligingsupdates hoeft u niet meer wakker te liggen van belangrijke upgrades. Alle updates worden automatisch geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn. Zo bent u steeds beschermd tegen alle mogelijke bedreigingen van buitenaf.

Beheer de gebruikerstoegang

Met beveiligingsgroepen en machtigingen bepaalt u wie en wanneer toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens. In samenspraak configureert ITCE deze beveiliging van A tot Z, zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw gegevensbescherming.

Ondersteund door Microsoft

Als Microsoft Gold Partner bieden wij krachtige cloudoplossingen zoals Azure, Microsoft 365 en Office 365. Wij bieden een gegarandeerde uptime en de ondersteuning van een jong en dynamisch team van specialisten.

Meer voordelen met de ITCE abonnementsservice

Eén prijs per gebruiker

In de ITCE-abonnementsservice betaalt u één maandelijks bedrag per gebruiker. U krijgt toegang tot onze uitgebreide ITCE-diensten, licenties, online e-mail- en bestandopslag, virtuele desktops, beveiliging en antivirus.

Wat is ITCE-service?

De ITCE-service omvat hardwaresupport, printerconfiguratie, netwerkondersteuning en hulp bij wifiproblemen. Zelfs telefonie, camerabeveiliging en toegangscontrole kan deel uitmaken van uw ITCE-abonnementsservice.

Wat met de hardware?

Onze diensten kunnen in de meeste gevallen gebruikt worden in combinatie met uw huidige hardware. Als hardwareleverancier staan wij u uiteraard wel bij van zodra u uw huidige hardware dient te vernieuwen. Indien u wil kunnen we nieuwe hardware zelfs integreren in de ITCE- abonnementsformule. 

Microsoft Office, overal

De licentie in uw abonnement zorgt ervoor dat uw alle Office 365 toepassingen kan installeren op maximaal 5 apparaten. Zo kiezen uw werknemers zélf waar ze de toepassingen gebruiken. Op Mac, PC of mobiele apparaten, zowel thuis als op kantoor.

Opleidingen op maat

Technologische veranderingen zijn niet eenvoudig, zo is ook de overstap naar nieuwe oplossingen niet altijd evident. Daarom voorziet ITCE opleidingen op maat van uw bedrijf. Gratis en voor niets.

Integreer apps en oplossingen

Met oplossingen van Microsoft, zoals Teams, Outlook, OneDrive en de Office-apps, verhoogt uw productiviteit en efficiëntie aanzienlijk. De programma’s integreren naadloos met elkaar, waardoor het niet alleen tools, maar echt begrippen worden binnen uw bedrijf.

Gebruik intelligente hulpmiddelen

Microsoft also offers a range of intelligent tools, such as “Editor”, “Designer” and “Smart Search”. With these helping you, you will always deliver the best work you can, whether you’re writing a document, making a presentation or assessing a budget.

Overzicht op uw TCO

Wij vereenvoudigen uw IT-beheer en dat aan een lagere total cost of ownership (TCO). De ITCE-abonnementsformule maakt uw IT-uitgaven overzichtelijk. Zo weet u precies waar het geld naartoe gaat, zonder onaangename verrassingen.

Krijg meer gedaan en werk beter samen

Dankzij Office 365 krijgt u flexibele tools die de samenwerking met uw team bevorderen. Met de nieuwste AI-tools en online bestandopslag kan u eenvoudig en efficiënt uw werk delen.

 

Wat onze klanten zeggen

Als innovatief bedrijf moet FLYINGGROUP voldoen aan hoge klantenvereisten. Om die te bereiken, is de integratie van nieuwe, hoogwaardige technologieën onmisbaar. Hiervoor rekenen wij sinds jaar en dag op de uitstekende service van ITCE.

Johan Van Lokeren

CEO, FLYINGGROUP

ITCE levert IT op maat voor TEJO Vlaanderen, met bijzondere aandacht voor GDPR.

Lieve Van Boxem

Communications Manager, TEJO Vlaanderen

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This