Veel organisaties hebben nog een serverruimte op locatieDataopslag in house voelt nu eenmaal veilig en vertrouwd. Dat is meestal organisch gegroeid, maar in modernere tijden geen logische keuze meer. 

Er is in de afgelopen 30 jaar veel veranderd op gebied van IT-beheer. 

 

De kosten en investeringen die het beheer van een eigen serverruimte met zich meebrengen,  zijn niet meer te rechtvaardigenMaar het grootste gevaar schuilt vooral in de kwetsbaarheid in geval van stroomstoringen, diefstal of brand. In het merendeel van de gevallen zijn er nauwelijks noodplannen aanwezig. Bij de meeste KMO-omgevingen ligt de algehele macht van het IT-beheer bij de IT-manager, waardoor het management amper zicht heeft op de staat van apparatuur, serverruimtes, netwerkbekabeling en beveiliging.

En dan hebben we het nog niet gehad over compliancy of duurzaamheid!

Continuïteit van IT-systemen is essentieel. Die continuïteit is niet meer te waarborgen met een eigen serverruimte.  Moderne organisaties moet kunnen rekenen op IT-systemen die toelaten altijd en overal bereikbaar te zijn voor opdrachtgevers, toeleveranciers en prospects. Met als enige focus de corebusiness van de organisatieHet belang van én de behoefte aan betrouwbare servercapaciteit zal in de toekomst alleen maar verder toenemen.

De Cloud-oplossingen van Microsoft bieden organisaties alle ruimte die nodig is op het gebied van Cloud-opslag, Office-apps, vereenvoudigd IT-beheer, schaalbaarheid, databeheer, compliancy, continuïteit, duurzaamheid, beveiliging en budgetcontrole.

Wist u dat ITCE gratis en vrijblijvend een volledige audit kan uitvoeren van uw IT? Wij brengen alles in kaart en bezorgen u het volledige verslag, objectief en met aanbevelingen. Een handig en overzichtelijk document, gratis en volledig vrijblijvend!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Abonneer

Voer uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Dank u voor uw inschrijving!