Een veilige reis naar de cloud met Microsoft

Als Microsoft Gold Partner bieden wij krachtigecloudoplossingen zoals Azure en Microsoft 365.

Microsoft is bij uitstek geschikt om met u samen te werken op uw reis

De end-to-end, geïntegreerde portfolio van cloudoplossingen voor Microsoft 365 en Azure is gebouwd op een fundament van veiligheid en privacy en helpt elke organisatie in elke branche herstellingsvermogen op te bouwen en de bedrijfsresultaten te verbeteren.

MICROSOFT 365

Combineer de professionele IT-diensten van ITCE met de juiste hulpprogramma’s van Microsoft en u krijgt een betrouwbare en kostefficiënte IT-oplossing voor uw bedrijf. Ontdek een zorgeloze en efficiënte manier van werken met Microsoft 365, zowel op mobiel als op uw PC of Mac.

AZURE VIRTUAL DESKTOP

Azure Virtual Desktop is een clouddienst voor het virtualiseren van bureaubladen en applicaties. Zo kunnen gebruikers op virtuele Windows 10-omgevingen werken. Windows 10 en alle applicaties draaien op een Microsoft server en de gebruiker gaat hier virtueel mee aan de slag.

Geïntegreerd en open, zodat je sneller bedrijfsresultaten kunt behalen

De producten en oplossingen van de Microsoft-cloud zijn op zichzelf al toonaangevend, maar gecombineerd zijn ze nog beter. Versnel innovatie door Azure, Microsoft Power Platform, Dynamics 365, Microsoft 365 en Microsoft Teams, LinkedIn, GitHub, Microsoft Security en voor je branche op maat gemaakte oplossingen samen te brengen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Share This