ITCE en ConXioN versterken elkaar en vergroten hun cloud aanbod in Vlaanderen

ITCE en ConXioN slaan handen in elkaar

ConXioN versterkt haar cloud divisie met de overname van ITCE uit Kontich. ITCE (IT Centre of Excellence) is een toonaangevende Microsoft Cloud Solutions Partner met ruim 20 jaar ervaring in clouddiensten en IT-ondersteuning. ITCE is gekend om hun vooruitstrevende “Virtual Workplace’ oplossingen.

ConXioN kondigt de overname aan van ITCE uit Kontich, een gespecialiseerde Microsoft Cloud Solutions Partner. Met deze strategische stap wil ConXioN de sterk stijgende vraag naar veilige en betaalbare virtuele werkplekken beantwoorden. Tegelijkertijd zorgt deze overname voor een verbreding van hun cloud competenties en een verdere uitbreiding richting de rest van Vlaanderen.

“ConXioN en ITCE hebben een gedeelde diepe affiniteit voor Microsoft-technologieën en we werkten al succesvol samen op een aantal projecten. Het voelt als een match made in cloud heaven, want door de gecombineerde expertise kunnen we de klanten van de volledige ConXioN-Groep nog beter bedienen. Als kers op de taart biedt de Virtual Workplace van ITCE een perfecte oplossing voor elke klant die duurzaam wil ondernemen.”, zegt Chris Debyser, CEO van ConXioN.

“Tot onze klanten behoren heel wat internationale bedrijven in de Air & Travel Industry, waaronder de luchthavens van Brugge/Oostende en Deurne. Door het kiezen voor een robuuste ICT-partner als ConXioN verzekeren we onze klanten van een stevige basis waarop zij verder kunnen groeien. De directe relatie met Microsoft, hun aandacht voor security, hun ISO 27001 certificatie en recente uitbreidingen, zijn voor ons echte waardemeters om een succesvolle toekomst voor onze klanten te kunnen garanderen. Onze klanten kennen ITCE omwille van onze vooruitstrevende visie richting technologie. Door de directe relatie die ConXioN heeft met Microsoft, versterkt dit onze customer-centric approach”, aldus Thierry Leyssen, CEO van ITCE.

Gerelateerde artikels

ITCE en ConXioN versterken elkaar en vergroten hun cloud aanbod in Vlaanderen

ConXioN versterkt haar cloud divisie met de overname van ITCE uit Kontich.

Microsoft Copilot: Wat mag u verwachten?

Microsoft Copilot werd op 21 september officieel aangekondigd. Het zal de manier waarop Microsoft-klanten omgaan met hun applicaties ingrijpend veranderen.

Microsoft’s toekomst volgens Marijke Schroos, GM van Microsoft Belux

De toekomst van Microsoft ziet er veelbelovend uit met veel nieuwigheden op vlak van AI, security, education, regulering en sustainability.